home > terms and conditions
      

Website-ul www.happycare.ro este proprietatea S.C. ICEP WORLD-ROM SRL, care are rolul de intermediar intre familii aflate in cautarea unui au pair si candidati care vor sa participe la programul au pair HappyCare, denumiti beneficiari. Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate companiei S.C. ICEP WORLD-ROM SRL

“Termeni si conditii” are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit prin folosirea portalului www.happycare.ro. Folosind portalul nostru beneficiarul declara ca acceptata conditiile de mai jos. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Va rugam sa vizitati periodic aceste pagini pentru a cunoaste eventualele modificari aduse la “Termene si Conditii”. Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul portalului.. Folosirea in continuare a serviciilor www.happycare.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Utilizatorii site-ului www.happycare.ro au dreptul la explorarea continutului siteului; reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate numai cu indicarea sursei; copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora.
Persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

S.C. ICEP WORLD-ROM SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul www.happycare.ro numai in scopuri informative.

S.C. ICEP WORLD-ROM SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul www.happycare.ro numai in scopuri informative.

Serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru S.C. ICEP WORLD-ROM SRL si sunt proprietatea ei exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – S.C. ICEP WORLD-ROM SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al S.C. ICEP WORLD-ROM SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. ICEP WORLD-ROM SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Dvs., in mod expres, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele: compania S.C. ICEP WORLD-ROM SRL nu va fi facuta raspunzatoare de nici o paguba sau prejudiciu directe, indirecte, incidentale sau consecutive, rezultate din:
- folosirea sau incapacitatea de folosire a portalului www.happycare.ro si/sau serviciilor sale;
- Oricarui alt aspect legat de serviciul oferit.

Tot astfel, sunteti de acord ca:
Orice material descarcat sau obtinut in vreun fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de companie poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

S.C. ICEP WORLD-ROM SRL se angajeaza sa asigure confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului www.happycare.ro.

S.C. ICEP WORLD-ROM SRL poate dezvalui date cu caracter impersonal doar catre partenerii sai din tara si strainatate, agentii colaboratoare si familii in vederea realizarii scopului comun: intermedierea dintre candidatul au pair si posibile familii gazde.
Astfel, trimitand documentele descarcate de pe portal veti acorda S.C. ICEP WORLD-ROM SRL dreptul exclusiv, valabil in tara si strainatate, fara orice pretentii materiale, de a reproduce, adapta, de a extrage, in totalitate sau in parte, informatiile din documentele dvs. . pentru a le inainta agentiilor/familiilor interesate sa ofere posibilitati de locuri de munca respectand conditia referitoare la datele confidentiale.

S.C. ICEP WORLD-ROM SRL isi rezerva dreptul de a trimite mesaje utilizatorilor prin care sa faca anunturi referitoare la serviciile sale sau ale partenerilor sai.

S.C. ICEP WORLD-ROM SRL poate face publice date impersonale despre site, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc. Unele date, neconfidentiale, pot fi folosite ca date statistice in rapoarte generale pe care le vom furniza unor terte parti.

©2003-2008 ICEP WORLD. All rights reserved. | Site map | Terms and Conditions