despre Au Pair > Au Pairii ne recomanda
      

Ne face placere sa postam o parte din mesajele si gandurile Au Pairi-lor nostri, deoarece prin experienta lor, puteti afla cum e sa participi la acest program.

Silvia C.
Varsta: 22 de ani
Loc.: Arad
Data plecarii: Noiembrie 2004
Familia: Akuwa, 2 copii
Loc.: Kent
“Daca ar fi sa o iau de la capat tot as opta sa fiu au-pair pentru ca ramanand in Romania nu as fi avut poate nicioadata sansa sa vizitez o alta tara avand in vedere salariile de aici. Am avut nororcul sa cunosc o familie foarte draguta, Carol mi-a devenit prietena inca din prima zi si asa o consider si acum. Niste oameni extraordinari. Desi am avut probleme, neintelegeri care in momentul respectiv mi se pareau foarte grave, am trecut peste. Mi-a fost teribil de dor de casa si de ai mei, dar am trecut peste. In cele 6 luni am trait mai mult si am invatat mai multe decat in toata viata mea. Va multumesc pentru tot!
Amalia B
Varsta: 25 de ani
Comuna Albesti, Prahova
Familia: Delano, 1 copil
Loc.: Chesnut, Londra
Sunt de cateva zile in Londra si mi se pare un vis. Totul e diferit si imi place foarte mult. Nu va pot explica de ce dar aici ma simt acasa. Familia este departe de orice asteptare: intelegatori, de treaba, oameni cu suflet.
Va multumesc pentru tot si acum by-by!
Cristina C
Varsta: 21 de ani
Loc.: Saltina
Familia: Stewart, 1 copil
Loc.: Liverpool
“Ma bucur foarte mult ca sunt aici,imi pare foarte rau ca nu v-am trimis nici un mail pana acum, ma inteleg foarte bine cu familia. Azi am fost in oras si mi-a aratat tot Liverpool ca pana acum nu a putut deoarece a fost foarte ocupata,.fetita este in vacanta acum si sta cu mine mereu pana la ora 6 seara cand vine mama ei. Nu prea am multa treaba de facut si sunt foarte libera. Imi place mult fetita si este foarte ascultatoare si cuminte . Joi o sa ma duc la internet ca sa vb cu sora mea si va voi spune mai multe atunci.
Va multumesc inca o data pt tot si pastram legatura.
Elena S.
Varsta: 25 de ani
Loc.: Focsani
Familia: Spencer, 3 copil
Loc.: Sunningdale, Berkshire
Buna! Multumesc pentru e mail. Cu familia ma inteleg bine, copiii sunt foarte draguti si chiar imi spun ca sunt cea mai buna au pair pe care au avut-o pana acum.
Mai este o romanca au pair aici, Ramona, iesim impreuna si cu Sara, am fost si am vizitat Londra putin, Windsor.
Am primit si un laptop la mine in camera si pot sa accesez internetul cand am timp. O sa va pot scrie mai mult.
Va doresc o zi buna!
Madalina G.
Varsta: 23 de ani
Loc.: Ploiesti
Familia: Harris, 2 copii
“Salutare!!! Ma bucur mult ca mi-ati scris.
Sambata (acum 2 saptamani) am fost in Cambridge cu o alta fata au-pair- Tamara din Timisoara. M-am bucurat s-o intalnesc si am vizitat o parte din frumosul si renumitul oras... Iar weekendul asta am fost cu Michelle si cu fetele in Londra ( caci are o sora care locuieste acolo)si am stat tot week-endul. Mi-a placut tare mult. In prima zi m-am plimbat singura...am vrut sa vizitez Madamme Tussauds, dar era o coada foarte lunga ( ar fi trebuit sa stau toata ziua la aceea coada) asa ca am decis sa ma plimb . Am luat autobuzul si m-am dus sa vad Picadilly Circus. Imi place Londra pentru ca pot gasi in ea toate natiile...negri, indieni, chinezi,spanioli foarte multi..si am inteles ca si romani ..cu toate ca ea nu i-am intalnit inca. Michelle a fost draguta si mi-a platit si trenul si biletul in London Eye ( am lucrat mai multe sambete pentru asta).. de unde am vazut Londra si am facut o multime de poze. Am fost si cu vaporul pe Tamisa .. Va trimit poze.
Maine va fi o zi plina. Ma simt bine cand muncesc si castig bani pentru munca depusa. Vreau sa starng cat mai multi bani si sa-i investesc in ceva care sa ma ajute in viitor..
Va multumesc din nou mult ca imi scrieti asa des. Celalalte fete cu care vorbesc se plang de agentia cu care au venit, agentii care nu s-au implicat prea mult in acest proces , nu le-au avertizat de ceea ce Ambasada cere, le-au lasat sa se descurce singure. Cand le-am spus ca mie agentia mi-a facut rezervare de avion, ca m-au programat la Ambasada si nu a trebuit sa astept ca bietele fete cateva zile prin Bucuresti, s-au mirat foarte tare. Deci mereu recomand aceasta agentie si altor persoane pe care le intalnesc si vor sa plece ca au-pair.
Va multumesc inca odata.
Acum va zic " La revedere " si tinem legatura!!
Oana L.
Varsta: 25 de ani
Loc.: Botosani
Familia: Berkeley, 1 copil
Loc.: Surrey, Londra
Imi cer scuze ca iti scriu destul de tarziu….am ajuns cu bine, am calatorit super ok , asa ca am recomanadat tuturor acesta varianta mult mai ieftina. Familia e ok pana in prezent sper sa ramana la fel….ea este din sud africa un fel de mulatra, iar el este Britanic, pur alb….J iar fetita e mai mult alba decat mulatra…indatorirea mea e sa duc dimineata la scoala fetita si sa o iau la pranz, si usor menaj in urma mea si a fetitei. Am foarte mult timp liber asa ca de saptamana viitoare ma duc la cursuri. Cam atat pentru moment, in cazul in care intervine ceva te anunt.
O zi buna cu mult respect,
©2003-2008 ICEP WORLD. Toate drepturile rezervate. | Harta site | Termeni si Conditii
Site-uri partenere: www.icepworld.ro - www.icepworld.com - www.work-travel.org - www.happysummer.ro - www.agentaupair.co.uk - www.iapo.org - www.palmer-consult.com
 AuPair HappyCare  - Work, study and travel as AuPair,   AuPair in America,   AuPair in SUA,   AuPair in Anglia,   AuPair in Marea Britanie,  AuPair in Irlanda,   AuPair in Germania,  AuPair in Franta,  AuPair in Olanda,  AuPair in Danemarca,  AuPair in Belgia,   AuPair in Italia,  Indrazneste si descopera lumea!   babysitter in America,  babysitter in Anglia,   babysitter in SUA,   babysitter in Germania, babysitter in Franta,   babysitter in Danemarca,   babysitter in Olanda,   babysitter in Olanda,   babysitter in Italia,   babysitter,   locuri de munca in strainatate ca babysitter   joburi de babysitter in strainatate   Work   study   travel   work and travel    AuPair HappyCare  - Work, study and travel as AuPair,   AuPair in America,   AuPair in SUA,   AuPair in Anglia,   AuPair in Marea Britanie,  AuPair in Irlanda,   AuPair in Germania,  AuPair in Franta,  AuPair in Olanda,  AuPair in Danemarca,  AuPair in Belgia,   AuPair in Italia,  Indrazneste si descopera lumea!   babysitter in America,  babysitter in Anglia,   babysitter in SUA,   babysitter in Germania, babysitter in Franta,   babysitter in Danemarca,   babysitter in Olanda,   babysitter in Olanda,   babysitter in Italia,   babysitter,   locuri de munca in strainatate ca babysitter   joburi de babysitter in strainatate   Work   study   travel   work and travel    AuPair HappyCare  - Work, study and travel as AuPair,   AuPair in America,   AuPair in SUA,   AuPair in Anglia,   AuPair in Marea Britanie,  AuPair in Irlanda,   AuPair in Germania,  AuPair in Franta,  AuPair in Olanda,  AuPair in Danemarca,  AuPair in Belgia,   AuPair in Italia,  Indrazneste si descopera lumea!   babysitter in America,  babysitter in Anglia,   babysitter in SUA,   babysitter in Germania, babysitter in Franta,   babysitter in Danemarca,   babysitter in Olanda,   babysitter in Olanda,   babysitter in Italia,   babysitter,   locuri de munca in strainatate ca babysitter   joburi de babysitter in strainatate   Work   study   travel   work and travel    AuPair HappyCare  - Work, study and travel as AuPair,   AuPair in America,   AuPair in SUA,   AuPair in Anglia,   AuPair in Marea Britanie,  AuPair in Irlanda,   AuPair in Germania,  AuPair in Franta,  AuPair in Olanda,  AuPair in Danemarca,  AuPair in Belgia,   AuPair in Italia,  Indrazneste si descopera lumea!   babysitter in America,  babysitter in Anglia,   babysitter in SUA,   babysitter in Germania, babysitter in Franta,   babysitter in Danemarca,   babysitter in Olanda,   babysitter in Olanda,   babysitter in Italia,   babysitter,   locuri de munca in strainatate ca babysitter   joburi de babysitter in strainatate   Work   study   travel   work and travel